Selfness® Services

Erotische massage

Selfness® erotische massage voor vrouwen. Deze massage wordt verzorgd door een masseur.

Een erotische massage, ook wel bekend als een sensuele massage, is een massagetechniek die speciaal is ontworpen om seksuele gevoelens op te wekken of te versterken. Bij deze massagevorm wordt er extra aandacht besteed aan de erogene zones van het lichaam, waarbij de masseur vaak gebruik maakt van sensuele aanrakingen en zachte strelingen en indien gewenst hulpmiddelen. Het doel van de sensuele massage is om een gevoel van seksuele opwinding en lust op te wekken. U kunt hier een afspraak inplannen.

Matchmaker

Selfness® is freelance matchmaker bij ‘Allesisliefde.be’. Relatiebureau ‘Alles is liefde’ zetelt in België & matcht mensen persoonlijk en op basis van diepte-interviews en persoonlijkheidstests. Alles is liefde en liefde is alles. Inschrijven kan hier met code ArjenSe3!

Zelfliefde en Relatietherapie

Selfness® werkt samen met Irma Noteboom. Irma is een ervaren coach, trainer en psychosociaal (relatie)therapeut. Naast individuele coaching,  psychosociale therapie en relatietherapie biedt zij online trainingen voor meer zelfliefde en gezonde relaties. Klik hier voor meer informatie over de online training ‘Let’s talk about seks’. [Download hier het ebook]