Eveline Stallaart

Eveline Stallaart

Eveline Stallart - Seksuoloog Amsterdam

Seksuoloog Amsterdam ESSH is een praktijk voor laagdrempelige seksuologische zorg. Gevestigd aan het Vondelpark in Amsterdam, centraal gelegen nabij de P.C. Hooftstraat.

De praktijk van seksuologe Eveline Stallaart biedt direct deskundige hulp en advies aan vrouwen en mannen van alle leeftijden, die te maken hebben met vragen of problemen op het gebied van seksualiteit, intimiteit en/of relaties.

Boek: 'Even tussen ons'

TheaterVanaf maart 2024 start mijn theatertour ‘Even tussen ons’ waarin ik op een gezellige en laagdrempelige manier een kijkje geef in mijn praktijk. Met leuke (geanonimiseerde) anekdotes, inzichten, tools en tips. Luchtig en leerzaam!

Online: 

Naast de face-to-face consults in de praktijk in Amsterdam is het nu ook mogelijk om mijn online zelfhulpprogramma te volgen. Hiermee kunnen heel effectief, vanuit huis de meest voorkomende seksuele problemen worden aangepakt.

In een serie online video’s behandel ik de klachten, oorzaken en oplossingen en werk je (eventueel met partner) middels opdrachten, actief aan verbetering. Net als consults in de praktijk dus, maar dan gewoon, makkelijk, anoniem en effectief vanuit huis.

Kijk voor meer informatie over het ‘Beter Intiem’ programma op: www.beterintiem.nl

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.