De Sekswijzer - Anna Marah Jansen

De Sekswijzer - Anna Marah Jansen

Podcast Vrouwen (in) zaken - De Sekswijzer - Anna Marah Jansen
"Normaliseren van vrouwelijk genot en weet jij hoe de clitoris er echt uit ziet?
Een interessante aflevering voor zowel mannen als vrouwen. Tot 2020 was de clitoris niet te vinden in een biologieboek. Het gebrek aan kennis over dit orgaan en vrouwelijk genot blijft een groot probleem (voor zowel mannen als vrouwen). Anna Marah Jansen, oprichter van De Sekswijzer, heeft zich toegelegd op het onderwijzen van zowel mannen als vrouwen over het belang van vrouwelijk plezier. Luister deze interessante podcast met Anna bij Vrouwen (in) zaken.

We onderzoeken de cruciale rol van vrouwelijk genot en het nog steeds heersende taboe. Terwijl mannen omhoog klimmen op de sociale ladder, worden vrouwen nog steeds veroordeeld wanneer ze meerdere seksuele partners hebben gehad - dat moet veranderen. Het normaliseren van gesprekken over seks is essentieel. Het zou niet vreemd moeten zijn om openlijk te praten over iemands seksleven, toch?

We doen het allemaal, en als het alleen maar om voortplanting zou gaan, zouden er veel meer mensen op deze wereld zijn. Er is behoefte aan educatie: “veel vrouwen weten niet eens hoe de clitoris er uit ziet"

https://www.instagram.com/de_sekswijzer/
https://www.instagram.com/vrouweninzaken/

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.